Selecteer een pagina

ONTMOET DE MAKER

STUDIO ZEEDAUW

 

Enige tijd geleden begon mijn zoektocht naar de geschikte grafische vormgever voor het ontwerpen van mijn logo. Natuurlijk had ik al wat ideeën in mijn hoofd, het moodboard vol inspiratiebeelden was gemaakt. Maar waar vind je nou een ontwerpster die mijn fascinatie voor mooi papier, fijne structuren en eenvoud in een strak lijnenspel begrijpt?

Mijn oog viel op Rozemarijn van Studio Zeedauw, een grafisch vormgeefster met haar eigen ontwerpstudio én een ambachtelijk drukkerij. Toevallig had ik die week een afspraak staan bij het Textielmuseum in Tilburg, de studio van Rozemarijn bevindt zich letterlijk aan de achterzijde van het museum.

Het was een inspirerende ontmoeting met veel raakvlakken betreft de liefde voor ambacht, vakmanschap en een mooi tastbaar ontwerp. En natuurlijk had ik mijn visitekaartje bij een ‘allround drukkerij’ kunnen laten drukken. Maar nergens kon ik de gewenste dikte, kleur en structuur van het papier vinden die Studio Zeedauw wel kan aanbieden door middel van ambachtelijk druktechnieken.

Ik vond het dan ook super leuk dat ik een fotoreportage mocht maken van Rozemarijn tijdens haar werkproces in haar eigen studio. Een werkruimte met veel grafische prints, drukpersen, droogrekken, en oude letterbakken. Deze prachtige juweeltjes blijken van generatie tot generatie overgedragen te worden tussen de vakmensen die dit mooie ambachtsvak blijven uitoefenen. Bijzonder om te zien dat dit oude ambacht zoveel karakter en gelaagdheid weerspiegeld in een hedendaags eindproduct.

 
Bedrijfsfotografie-Studio-Zeedauw-Ambachtelijk-drukkerij-slagletters
Bedrijfsfotografie-Studio-Zeedauw-Ambachtelijk-drukkerij-slagletters
Bedrijfsfotografie-Studio-Zeedauw-Ambachtelijk-drukkerij-werkproces-letterpers
Bedrijfsfotografie-Studio-Zeedauw-Ambachtelijk-drukkerij-werkproces-letterpers
Bedrijfsfotografie-Studio-Zeedauw-Ambachtelijk-drukkerij-werkruimte-atelier
Bedrijfsfotografie-Studio-Zeedauw-Ambachtelijk-drukkerij-grafisch-ontwerpster-portret
Bedrijfsfotografie-Studio-Zeedauw-Ambachtelijk-drukkerij-werkruimte-atelier-letterbakken
Bedrijfsfotografie-Studio-Zeedauw-Ambachtelijk-drukkerij-grafisch-ontwerpster-kwaliteitscontrole
Bedrijfsfotografie-Studio-Zeedauw-Ambachtelijk-drukkerij-grafisch-ontwerpster-gevel-tilburg
Bedrijfsfotografie-Studio-Zeedauw-Ambachtelijk-drukkerij-slagletters
Bedrijfsfotografie-Studio-Zeedauw-Ambachtelijk-drukkerij-slagletters
Bedrijfsfotografie-Studio-Zeedauw-Ambachtelijk-drukkerij-werkproces-letterpers
Bedrijfsfotografie-Studio-Zeedauw-Ambachtelijk-drukkerij-werkproces-letterpers
Bedrijfsfotografie-Studio-Zeedauw-Ambachtelijk-drukkerij-werkruimte-atelier
Bedrijfsfotografie-Studio-Zeedauw-Ambachtelijk-drukkerij-grafisch-ontwerpster-portret
Bedrijfsfotografie-Studio-Zeedauw-Ambachtelijk-drukkerij-werkruimte-atelier-letterbakken
Bedrijfsfotografie-Studio-Zeedauw-Ambachtelijk-drukkerij-grafisch-ontwerpster-kwaliteitscontrole
Bedrijfsfotografie-Studio-Zeedauw-Ambachtelijk-drukkerij-grafisch-ontwerpster-gevel-tilburg

ONTMOET DE MAKER

STUDIO ZEEDAUW

 

Enige tijd geleden begon mijn zoektocht naar de geschikte grafische vormgever voor het ontwerpen van mijn logo. Natuurlijk had ik al wat ideeën in mijn hoofd, het moodboard vol inspiratiebeelden was gemaakt. Maar waar vind je nou een ontwerpster die mijn fascinatie voor mooi papier, fijne structuren en eenvoud in een strak lijnenspel begrijpt?

Mijn oog viel op Studio Zeedauw, een grafisch vormgeefster met haar eigen ontwerpstudio én een ambachtelijk drukkerij. Toevallig had ik die week een afspraak staan bij het Textielmuseum in Tilburg, de studio van Rozemarijn bevindt zich letterlijk aan de achterzijde van het museum.

Het was een inspirerende ontmoeting met veel raakvlakken betreft de liefde voor ambacht, vakmanschap en een mooi tastbaar ontwerp. En natuurlijk had ik mijn visitekaartje bij een ‘allround drukkerij’ kunnen laten drukken. Maar nergens kon ik de gewenste dikte, kleur en structuur van het papier vinden die Studio Zeedauw wel kan aanbieden door middel van ambachtelijk druktechnieken.

Ik vond het dan ook super leuk dat ik een fotoreportage mocht maken van Rozemarijn tijdens haar werkproces in haar eigen studio. Een werkruimte met veel grafische prints, drukpersen, droogrekken, en oude letterbakken. Deze prachtige juweeltjes blijken van generatie tot generatie overgedragen te worden tussen de vakmensen die dit mooie ambachtvak blijven uitoefenen. Bijzonder om te zien dat dit oude ambacht zoveel karakter en gelaagdheid weerspiegeld in een hedendaags eindproduct.

BEKIJK MIJN WERK VAN ANDERE MAKERS

bedrijfsfotografie-Studiozeedauw-Ambachtelijk-drukkenbedrijfsfotografie-Studiozeedauw-Ambachtelijk-drukken-vakmanschap
bedrijfsfotografie-Studiozeedauw-Ambachtelijk-drukken-letterbak-ambacht
bedrijfsfotografie-Studiozeedauw-Ambachtelijk-drukken-letterpers-creatieve-makers
bedrijfsfotografie-Studiozeedauw-Ambachtelijk-atelier
bedrijfsfotografie-Studiozeedauw-Ambachtelijkdrukken
bedrijfsfotografie-Studiozeedauw-grafisch-vormgeefster-ambacht
bedrijfsfotografie-Studiozeedauw-Ambachtelijk-drukken-slagletters
bedrijfsfotografie-Studiozeedauw-portret-vakmanschap

ONTMOET DE MAKER

STUDIO ZEEDAUW

Enige tijd geleden begon mijn zoektocht naar de geschikte grafische vormgever voor het ontwerpen van mijn logo. Natuurlijk had ik al wat ideeën in mijn hoofd, het moodboard vol inspiratiebeelden was gemaakt. Maar waar vind je nou een ontwerpster die mijn fascinatie voor mooi papier, fijne structuren en eenvoud in een strak lijnenspel begrijpt?

Mijn oog viel op Rozemarijn van Studio Zeedauw, een grafisch vormgeefster met haar eigen ontwerpstudio én een ambachtelijk drukkerij. Toevallig had ik die week een afspraak staan bij het Textielmuseum in Tilburg, de studio van Rozemarijn bevindt zich letterlijk aan de achterzijde van het museum.

Het was een inspirerende ontmoeting met veel raakvlakken betreft de liefde voor ambacht, vakmanschap en een mooi tastbaar ontwerp. En natuurlijk had ik mijn visitekaartje bij een ‘allround drukkerij’ kunnen laten drukken. Maar nergens kon ik de gewenste dikte, kleur en structuur van het papier vinden die Studio Zeedauw wel kan aanbieden door middel van ambachtelijk druktechnieken.

Ik vond het dan ook super leuk dat ik een fotoreportage mocht maken van Rozemarijn tijdens haar werkproces in haar eigen studio. Een werkruimte met veel grafische prints, drukpersen, droogrekken, en oude letterbakken. Deze prachtige juweeltjes blijken van generatie tot generatie overgedragen te worden tussen de vakmensen die dit mooie ambachtvak blijven uitoefenen. Bijzonder om te zien dat dit oude ambacht zoveel karakter en gelaagdheid weerspiegeld in een hedendaags eindproduct.

bedrijfsfotografie-Studiozeedauw-Ambachtelijk-drukkenbedrijfsfotografie-Studiozeedauw-Ambachtelijk-drukken-vakmanschap
bedrijfsfotografie-Studiozeedauw-Ambachtelijk-drukken-letterbak-ambacht
bedrijfsfotografie-Studiozeedauw-Ambachtelijk-drukken-letterpers-creatieve-makers
bedrijfsfotografie-Studiozeedauw-Ambachtelijk-atelier
bedrijfsfotografie-Studiozeedauw-Ambachtelijkdrukken
bedrijfsfotografie-Studiozeedauw-grafisch-vormgeefster-ambacht
bedrijfsfotografie-Studiozeedauw-Ambachtelijk-drukken-slagletters
bedrijfsfotografie-Studiozeedauw-portret-vakmanschap

ONTMOET DE MAKER

STUDIO ZEEDAUW

Enige tijd geleden begon mijn zoektocht naar de geschikte grafische vormgever voor het ontwerpen van mijn logo. Natuurlijk had ik al wat ideeën in mijn hoofd, het moodboard vol inspiratiebeelden was gemaakt. Maar waar vind je nou een ontwerpster die mijn fascinatie voor mooi papier, fijne structuren en eenvoud in een strak lijnenspel begrijpt?

Mijn oog viel op Rozemarijn van Studio Zeedauw, een grafisch vormgeefster met haar eigen ontwerpstudio én een ambachtelijk drukkerij. Toevallig had ik die week een afspraak staan bij het Textielmuseum in Tilburg, de studio van Rozemarijn bevindt zich letterlijk aan de achterzijde van het museum.

Het was een inspirerende ontmoeting met veel raakvlakken betreft de liefde voor ambacht, vakmanschap en een mooi tastbaar ontwerp. En natuurlijk had ik mijn visitekaartje bij een ‘allround drukkerij’ kunnen laten drukken. Maar nergens kon ik de gewenste dikte, kleur en structuur van het papier vinden die Studio Zeedauw wel kan aanbieden door middel van ambachtelijk druktechnieken.

Ik vond het dan ook super leuk dat ik een fotoreportage mocht maken van Rozemarijn tijdens haar werkproces in haar eigen studio. Een werkruimte met veel grafische prints, drukpersen, droogrekken, en oude letterbakken. Deze prachtige juweeltjes blijken van generatie tot generatie overgedragen te worden tussen de vakmensen die dit mooie ambachtvak blijven uitoefenen. Bijzonder om te zien dat dit oude ambacht zoveel karakter en gelaagdheid weerspiegeld in een hedendaags eindproduct.